2012-12-13

Lite tid, mycket stress och fullpackat schema!

God Kväll!

Såhär ser mitt rum ut!
Kreativ miljö
Under inflyttningen i augusti blev det lite målande i köket
Nu blir det sena dagar framöver, till klockan 20:00. Imorgon blir det stor genomgång för all kompositioner. Så idag var det mycket repetitioner och koreografi skapande för mig åt mina dansare. Det ser inte illa ut, behöver fin slipas och tränas mer. Tiden är problemet och att hitta lediga salar, fast att skolan har 9 fina salar så är de flesta upptagna dygnet runt. Vi börjar få julkoreografin redo, den ska redan visas på tisdag nästa vecka och även på onsdag! Då är det även sista skoldagen, alltså om en vecka idag börjar vårt jullov. Egentligen så börjar mitt lov en vecka senare, eftersom dagen efter skolans avslutning har vi premiär på operan för Svansjön! Sen blir det föreställningar den 22, 26(x2) och 27 januari. 28 januari sitter man på flyget hem till Göteborg. :)
Är väldigt trött nu, behöver även plugga till den slutliga examinationen i Filosofi som jag har på söndag.


3 kommentarer :

 1. Vad fint du har dekorerat ditt rum! Det blev verkligen bra med lägenheten ni hittade.
  Skönt att boendet är bra när du har så mckt som du ska klara av. Jag är imponerad att du fixar de teoretiska studierna parallellt med dansen!
  Svansjön låter spännande - Är det modern koreografi?
  Satu

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  2. JA, jag trivs jätte bra i mitt rum och min klasskompis! Det har varit lite hårt med studierna men om man har viljan måste man försöka fixa det på ett sätt.
   Jag har faktiskt lagt upp ett inlägg om Neumeier's version av SVansjön!

   Vivian

   Radera