2012-12-12

12.12.12

Hejsan!
12.12.12 är datumet idag, första och sista gången alla tre datumen kommer ha samma nummer! 
Förra årets julgran på internatrummet
Idag var man då tillbaka till skolan. Överraskande fick man en "Good Morning" hälsning från Diana Visjneva då vi tillsammans gick in vid ingången till Ballettzentrumet! Hon är i år gästdansare här och repeterar för tillfället Odette/Odile för Svansjön. Vi fick en ledig dag igår efter audition helgen som jag spenderade med lite jul shopping på stan!
Det är lite stressigt just nu, vi måste vara klara med våra kompositioner nästa vecka, alltså innan  skolan slutar 21 december. Vi har även genom gång av alla elevernas kompositioner denna fredag. De ska helst vara klara då... Det kommer bli en lång dag då 25 elever ska visa sina kompositioner.

Sedan är vi även upptagna med att koreografera en dans tillsammans i vår klass för den årliga julfesten vi kommer att ha nästa onsdag. Förra året hade vi ett jultema, i år blir det fever, jazz och Chicago. Det känns lite svårare i år, bristen på tid och temat, men vi allt få det gjort! Det är lite traditionellt att Theaterklassen ska ha ett eget arbetat nummer som är underhållande.
Här är förra årets "Weinachtfeier" av vår klass.

2 kommentarer :

 1. 25 uppvisningar......jisses....men kul!! Jag förmodar att det tog hela dagen o kvällen
  Satu

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det kan man säga att det gjorde. Nu väntar examen då det igen kommer bli en lång dag den 15 januari!

   Vivian

   Radera