2014-10-27

Första tiden tillbaka i Stuttgart

Hej!

Nu har jag varit tillbaka i Stuttgart lite mer än en månad, men ändå känns det som att jag precis har kommit tillbaka. Tiden flyger så fort här borta!
Året har börjat väldigt bra med mycket att göra. Klasserna är väldigt hårda, men jag lär mig så mycket från min lärare och det går fort framåt, vilket jag älskar. Eftersom jag är uppflyttad till en ny klass här i år är det mycket nya människor som jag har träffat, och jag tycker att stämningen är jätte bra här i skolan!
Repen för julföreställningen har börjat nu sen några veckor tillbaka och det är många stycken som håller på att repas in. Jag och min pas de deux partner repar just nu in ett stycke som heter "klassische symphonie"(klassisk symphonie på svenska), som är koreograferad av bolshoi's ex direktör, vilket är spännande och roligt! Nästa vecka börjar också repen för ett mycket vackert modernt stycke som också ska visas i jul. Och på detta är det fyra gäst lärare från Brasilien, Italien, Frankrike och Japan som har kommit de senaste veckorna och tagit klasser med oss. Så som sagt så finns det mycket att göra! Uppdaterar mer när det är närmre föreställningar och exam,

Kram, Sinead.
(bild av min klass "Akademie B" och moderna gäst läraren från brasilien Carlos Dos Santos)

2014-10-12

Tillbaka i Ryssland

Hej! 

Är nu tillbaka i Ryssland igen och har redan fullt upp!

Känns mycket bra att vara tillbaka, både på själva skolan och tillbaka i form efter min skada. Ser därför extra mycket fram emot allt som kommer längre fram.
Främst repeterar vi inför Raymonda som vi ska visa på Mihailovkijteatern. Samtidigt håller vi åter igen på och förbereder inför Nötknäpparen.

Mycket att göra!

Kommer uppdatera noggrannare inför föreställningarna längre fram.

Vänliga hälsningar Ella