2011-09-07

Kära Dansvänner!Nikita i balettsalen i Kanada 2011
Nikita Ruhl 17år här, en av de lyckliga som fått det utökade stipendiet år 2011!
Jag är hemkommen från 4 veckors sommarkurs på Canada's National Ballet School i Toronto.

Har haft en underbar tid där med fantastiska danslärare och dansvänner från hela världen.

Jag vill börja denna blogg med att rikta ett hjärtligt tack till alla i Carina Aris Minnesfond för att ha givit mig detta 2-åriga utbildningsstipendium på en välrenommerad skola i Europa med spetsutbildning i klassisk balett med start hösten 2011. Det ska bli så roligt att få dela med mig av vad som händer under dansutbildningen här på bloggen. Ska försöka så gott det går att hålla er uppdaterade. Det är fortfarande helt fantastiskt. Jag är så otroligt glad för detta. Det är som en dröm.

TUSEN TACK! Tror inte man kan tacka er nog.

Efter att ha gjort audition på två balettskolor och blivit erbjuden plats på båda skolorna det vill säga Hamburg Ballet School i Tyskland och The Royal Ballet School i London så har jag nu gjort mitt stora svåra val av dansutbildning. Valet föll på The Royal Ballet School i London. Vem inom balettvärlden vill inte stå på deras opera scen i framtiden? Ler.

Så på fredag morgon bär det av med flyg mot The Royal Ballet School i London för mig. Jag kommer att starta min utbildning där Måndagen den 12 September 2011. Ser verkligen fram emot detta med stor nyfikenhet. Jag kommer att ge allt till 100% för att nå mitt mål till att bli en ballerina av världsklass.

Hoppas ni vill följa med mig på denna resa!

Ha det gott!

Nikita

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar